Sjælland tlf.: 23 68 38 02

Østjylland tlf.: 23 68 38 08

Vestjylland tlf.: 86 20 12 44

Administration tlf.: 86 20 12 44

Styret underboring - præcisionsarbejde under jorden gennem 20 år

​Hos Entreprenørfirmaet Langberg A/S har vi bred erfaring og ekspertise med styret underboring, som vi udfører på Sjælland, i Jylland og på Fyn.

Vi anvender metoden styrbar underboring med en særlig maskine til at føre kabel, rør, fiber og kloak på udsatte og uvejsomme steder. Arbejdet er både udfordrende og kompliceret, og det kræver stor præcision og solid knowhow.

Styrbar underboring - vi har været med helt fra starten

I næsten 20 år har vi hos Entreprenørfirmaet Langberg A/S foretaget styret underboring. Det er lige så længe, som teknikken har været tilgængelig, og vi følger hele tiden udviklingen. Ved at løse mange forskelligartede opgaver har vores medarbejdere en høj ekspertise inden for denne krævende teknik.

Op til 300 meter med styret boring

Vi har boringsanlæg på Sjælland og i Jylland. Boreanlæggene styres af erfarne medarbejdere, som kender til maskinernes muligheder og begrænsninger.

Anlæggene kan benyttes til boring under åløb, jernbaner, blødbundsområder og andre ufremkommelige steder. Vi tilbyder altid at komme ud til dit projekt og foretage en vurdering af, om styrbar underboring er den rigtige løsning for dig.

Hvad koster styret underboring?

Er du interesseret i at få svar på spørgsmålet ”hvad koster styret underboring”? Svaret er, at der er meget stor forskel på, hvor meget styret underboring koster. Det skyldes, at alle vores priser typisk bliver tilpasset ud fra den specifikke opgave og de forhold, der gør sig gældende det konkrete sted.

Du kan dog altid forvente, at du får en utrolig konkurrencedygtig pris pr. meter, når du vælger at lade vores firma stå for din opgave med styret underboring, og det er selvfølgelig uden, at der bliver gået på kompromis med den høje kvalitet, vi altid leverer.

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget styrbar underboring kommer til at koste dig? Så kontakt os og fortæl os om detaljerne for din opgave. Så sørger vi for at udarbejde et skarpt og uforpligtende tilbud til dig med et konkret løsningsforslag så hurtigt som muligt. 

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt? 

Kontakt Langberg A/S

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hør mere om styrbar underboring og få en pris på din opgave

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en specifik opgave, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

For styrbar underboring på Sjælland, kontakt Karsten Nielsen på telefon 23 68 38 02 eller skriv til e-mail khn@langberg.dk. For styret underboring i Jylland og på Fyn, kontakt Kurt Løhde på telefon 23 68 38 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Entreprenørfirmaet Langberg A/S - CVR: 39900319​

​Sjælland

Karsten Nielsen

Ravnsbjergvej 36, Ravnsbjerg

4560 Vig

Tlf.: 23 68 38 02

E-mail: khn@langberg.dk​​

Østjylland

Michael Sommer Poulsen

Møllersmindevej 29

8763 Rask Mølle

Tlf.: 23 68 38 08

E-mail: msp@langberg.dk​

Vestjylland

Afdelingen ledes fra

administrationen, som

kan kontaktes på

tlf.: 86 20 12 44​

Administration

Nydamsvej 19, D2

8362 Hørning

Tlf.: 86 20 12 44

E-mail: faktura@langberg.dk